In het najaar van 2021 kun je, ijs en weder dienende, weer voor leuke én leerzame workshops worst maken terecht bij de man die niet alleen maar over worst praat, maar ze óók dagelijks zelf maakt!

Klik op de datum van de workshop naar je keuze om je meteen te kunnen inschrijven! 

 
Verse worst is de allersimpelste manier om kennis te maken met het maken van worst. Ik geef je de kans om het gewoon te gaan doen. In de workshop verse worst maken leer ik je in een uurtje of 3 de fijne kneepjes van verse worst maken.
​De datum voor deze workshop is donderdag 11november 2021, van 18-21 uur.

Droge worst is, na het maken van verse worst, de volgende stap in het maken van worst. Het gaat dan echt charcuterie worden. Meer dan bij het maken van verse worst.
Een workshop droge worst levert niet binnen een uur of 3 je allerzelfst gemaakte worstje op. Sterker nog, je moet nog een paar weken wachten totdat je dat worstje aan kunt snijden. Maar dan heb je ook wel iets bijzonders op je snijplank liggen! Zo bijzonder, dat je buren en familie er bij uitnodigt. Of niet natuurlijk, je kan die allereerste droge salami ook zelf soldaat maken.
De datum voor deze workshop is donderdag 25 november 2021, van 18-212 uur.

​​
BBQ-worsten zijn een variatie op verse worsten. Eigenlijk dus gewoon saucijzen. Alleen, je braadt ze niet in de pan. Je grillt ze -voorzichtig!- op je BBQ. Óf, allerlekkerst, je gaart ze rustig in je smoker.
Bij de workshop BBQ-worst werken we veel met verse kruiden en specerijen. Die geven de worsten nét dat extraatje waardoor je steeds maar weer je Q aan wilt gaan steken!
De datum voor deze workshop is 

Hagelnieuw is de workshop 'Wilde Saucijzen maken'. Een speciale workshop voor de naderende kerst. We maken van verschillende soorten wild verse én droge worsten!
De datum voor deze workshop is donderdag 9 december, van 18-21 uur.
 
Bij alle workshops worstmaken krijg je waar voor je geld: 
  • uitleg over worst en vlees
  • alle snij- en hakwerktuigen en andere hard- en software om worst te kunnen maken
  • voldoende vlees om flink wat kilo worst te kunnen maken
  • een gegarandeerde afkeer van slagers- en supereenheidsworst
 De gemaakte worsten krijg je na afloop van de workshop natuurlijk meteen mee naar huis.