Jawel, zaterdag 18 mei is het zover! Dan vier ik mijn eerste 7 1/2 jarig jubileum. Het is het jubileum van m'n coming out als worstmaker. Dat was op 'Eigengemaakt' in Rotabs, daar waar nu Brouwerij Noordt gehuisvest is. 'Eigengemaakt' was een underground boerenmarkt voor thuismakers en Rotterdamse Oogst organiseerde dat.

In de 7 1/2 jaar die inmiddels verstreken zijn, heb ik me eigen wel gemaakt, kun je wel zeggen. Stond ik er toen nog als bescheiden thuisworstelaartje, inmiddels ben ik een slager/worstmaker/charcutier/workshopgever die zijn sporen in het vak wel verdiend heeft. En nog steeds verkoop ik mijn met passie gemaakte producten graag aan jou. Of leer ik jou worst maken. De horeca heeft me ook weten te vinden, trouwens.

Ik vier m'n jubileum zaterdag op nogal wat verschillende manieren. Lees dus even door om niks te missen!

Voor zaterdag maak ik speciaal voor de gelegenheid weer drie worsten waarmee ik ook op 'Eigengemaakt' stond:

  • Salchicha de Queso de Cabrales, een heerlijke worst van dat mooie varkensvlees van De Holy Hoeve met zwarte peper, salie en Cabrales de Valdeon. Die laatste is een heerlijke kaas van koe- en geitenmelk en Roquefort-schimmel;
  • Appleknockers Flophouse, mijn eerbetoon aan zanger Harry Muskee van Cuby & The Blizzards, die vlak voor 'Eigengemaakt' overleed. Weer van dat mooie Holy Hoeve varkensvlees, gekruid met rozemarijn, tijm, salie, knoflook en een heul mooie ciderazijn;
  • Chorizo, de paprikaworst uit mijn favoriete Europese vakantieland. Het-kan-niet-anders-dan-mooi-zijn varkensvlees van De Holy Hoeve, pimentón de la vera, oregano, knoflook, komijn en rode wijn.

Een jubileum kan niet voorbij gaan zonder aanbiedingen, natuurlijk! Daarom, speciaal voor jou, 10% korting op ál mijn producten! (Behalve de broodjes). Je krijgt die korting alléén op vertoning van jouw eigen, hóógstpersoonlijke kortingsbon. Die krijg je per kerende mail als je het formuliertje hieronder even invult: 

Ontvang jouw eigen kortingskaart!

Als je hier even je naam en je emailadres invult, stuur ik je je eigen, persoonlijke kortingskaart voor aanstaande zaterdag per kerende mail!

 
Die korting is niet het enige! Je maakt ook kans op een fantastisch BBQ-boek van mijn vrienden Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas: 'Hete Vuren'. Jeroen en Leonard zijn chefkoks bij wie het BBQ-bloed volop door de aderen stroomt. 'Hete Vuren' is een zeer compleet boek, waarin je leest over de geschiedenis van het BBQ-en, BBQ en accessoires, brandstoffen, fikkie stoken, de kunst van het grillen, bereidingen, recepten, sauzen, rubs en salades.
Voor het weggeven van die boeken, ik heb er 5! te vergeven, organiseer ik een sweepsteak (ik weet het, het is sweepstake, maar ik ben slager, hè). Een loterij dus, maar je hoeft géén lootjes te kopen! Dat lootje krijg je gewoon via de mail van mij. En zaterdag om 10 uur trekt marktbouwer Rick Geubbels uit de namen de 5 gelukkigen. Die krijgen dan op de markt van mij hoogstpersoonlijk dat mooie boek overhandigd. Gesigneerd en wel!
 
 
Volg me op Facebook en Instagram om van de laatste ontwikkelingen voor zaterdag op de hoogte te bijven!
 
Tot zaterdag!