• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Workshops worst en charcuterie in oktober en november

In oktober en november kun je weer bij mij terecht voor de nodige workshops. Zodat jíj kunt leren hoe je zelf überheerlijke worst, paté en pancetta maakt.

 

donderdag 26 oktober, 18.00-22.00 uur, workshop Paté & Pancetta maken:
Charcuterie is een Frans woord waar 'vlees' (char) en 'koken' (cuir) in zijn samengetrokken. Paté is daarmee een schoolvoorbeeld van charcuterie. Tijdens de workshop maken we vóór de maaltijd een aantal verschillende paté's. Na de  maaltijdgaan we verder met het zouten en kruiden van een varkensbuik, opdat jullie naast die paté ook je allereigenste stuk pancetta-in-wording mee naar huis nemen.Met deze workshop zet je de eerste schreden op het mooie pad van worst en charcuterie maken. En geloof me, na deze workshop kun je behoorlijk uit de voeten in je eigen keuken! Én blief je geen eenheidsworst meer.
Meld je aan via de WildVleeschWinkel!

 

zaterdag 28 oktober, 13.00-17.00 uur, workshop Droge Worst maken:
Bij de workshop droge worst maken ga je aan de slag om je eigen salami, chorizo en nog meer droog lekkers te maken. Die krijg je niet meeteen mee naar huis. Ik stuur ze je een weekje na de workshop gevacumeerd op, mét de handleiding 'Hoe droog ik worst?'.
Bij deze workshop is géén maaltijd inbegrepen!
Meld je aan via de WildVleeschWinkel!

donderdag 10 november, 18.00-22.00 uur, workshop Verse Worst maken:
Met deze workshop zet je de eerste schreden op het mooie pad van worst en charcuterie maken. En geloof me, na deze workshop kun je behoorlijk uit de voeten in je eigen keuken! Én blief je geen eenheidsworst meer.
Meld je aan via de WildVleeschWinkel!

 

donderdag 23 november, 18.00-22.00 uur, workshop Paté & Pancetta maken:
Charcuterie is een Frans woord waar 'vlees' (char) en 'koken' (cuir) in zijn samengetrokken. Paté is daarmee een schoolvoorbeeld van charcuterie. Tijdens de workshop maken we vóór de maaltijd een aantal verschillende paté's. Na de  maaltijdgaan we verder met het zouten en kruiden van een varkensbuik, opdat jullie naast die paté ook je allereigenste stuk pancetta-in-wording mee naar huis nemen.
Meld je aan via de WildVleeschWinkel!

De workshops vinden plaats bij de stadsboeren van Uit Je Eigen Stad, Marconistraat 39 in Rotterdam. Gratis parkeren en maar 5 minuten lopen van metrostation Marconiplein. Bij die workshops is een welkomstdrankje en een heerlijke maaltijd uit de houtgestookte oven van het restaurant (mét worst en weer een drankje) in de prijs inbegrepen.